sâmbătă, 29 noiembrie 2008

La Lepa Brena


Aniversare la o masă de petrecăreţi în binecunoscuta locaţie (că tot e la modă termenu ăsta).Lepa Brena din Timişoara...Mai are rost să descriu? nee..
Lume multă,licitaţie cu strigare la lăutari,defilări de modă,băutură gârlă...si discuţii..discuţii interioare,fiecare cu el însuşi,că nu se înţelege om cu persoană,datorită poluării exagerate a spaţiului auditiv..al unora..plus alte motive..obiective,ce ţin de un coeficient,care întâmplător e dat de inteligenţă.
Ok,vreau şi eu să merg până la baie,ca tot omu..De uşă ţinea strâns o domnişoară...aştept vreo 5 minute...nimic!bat la uşă...nimic..! deschid uşa,tipa tocmai vroia să iasă.Deja nu mai puteam,trebuia să merg la baieeee!!!!o rog pe un ton amabil să iasă mai repede.Îîîîîn sfârşit!! nici nu intru bine...mă uit în jur..şi... în puii mei... pe jos..era o seringă.. mică sau mini.. cum se zice... Nu mă întreba ce firmă era seringa,că nu mă pricep...Inspectez rapid zona cu privirea,nimic altceva relevant,în afară de o cutiuţă metalică de dimensiunea unei cutii de chibrit. .Apare din nou şi tipa...disperată...intră peste mine în baie..şi zice să ies repede că şi-a uitat ceva acolo... Mda...şi îi zic.."cumva seringa asta?"..fără nicio jenă,tipa îşi ia seringa si cutiuţa şi fuge repede la oglindă,să-şi aranjeze look'ool ..care era jumate emo,jumate manele style.Ciudat de'a dreptul.

Ajung înapoi la masă şi mă gândesc.. oare tipa chiar se drogase? dacă da..de ce ar face'o într'un club de lăutari?Şi cum a ajuns aşa repede la seringă?Faţa ei spunea tot,fără niciun dubiu,se drogase.So God help me dacă nu ştiu cum arată un om drogat..indiferent cu ce :-)
Cum au ajuns maneliştii să se drogheze?De ce s-ar droga maneliştii pe lăutărească? Mai zici..că în cluburile adevărate non maneliste,se mai aude.. de un egztăzi,o aspirină,un elesde,o mahoarcă,pe la rockeri la fel,unii,hip hoperi....dar la manelişti?? Manelist drogat? oare numai mie mi se pare..o controversă? un paradox chiar...mai aprofundat.. chiar comic...E ca şi cum ai bea kefir cu redbull..
Îmi imaginez deja o scenă...some drugged manelists" aruncând cu şerveţele verzi la lăutari,urmare a confuziei,ritm reggae pe versuri lăutăreşti...dansuri lascive din buric,a la Shakira,noi combinaţii în materie de ţoale,unele chiar fără niciun simţ al esteticului,un haos total,care face ca rockul,hip hopul şi maneaua să devină prieteni şi să îmbrăţişeze cu fericire unul,acelaşi si singurul stil muzical/comportamental/fashionist intitulat "happy nation". Dumnezeu fie cu voi! sau GOd bless you,whatever!

3 comentarii:

  1. Ma P..a dc ai postat ca rock-eri sunt drogati . nu toti sunt . macar noi nu ne dam mari ca avem bani si masini in maneua aia a ta la care ii zici u muzica inafara de: femei , bani si dusmani nu vezi alt ceva . In rock poti sa gasesti ce vrei de la petreceri nebune pina la moarte , iubire si aventura

    RăspundețiȘtergere
  2. Ideea era ca... e NASOOOOL sa 'ti dai cu prafuri pe manele :))) N'ai inteles nimic! N'are treaba cu muzica..nici cu rockerii!!!Esti manelist?? Vezi ti de spritz,lasa naibii drogurile pentru cei inteligentI!!! la naiba.. nu intelegi nimic :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ahh!!

    Ai incercat sa gandesti contextual, poate sunculoasa isi injectase Gerovital ca sa arate cata mai bine ca baietii babani cu bani sa bage bani in poponeata ei...or something like that !
    ;) Think about it !

    RăspundețiȘtergere

Comentarii