joi, 14 ianuarie 2010

Cum sa-ti promovezi blogul

Câţiva paşi de efect care ar trebui urmaţi dacă vrem să ne promovăm blogul.Ooo da.. blogul..această "încă nu e afacere" (da nu mai are mult) care funcţionează deja în sistem MLM,sau pe bază de colaborări.Activitate care necesită timp,bani,"creer" cu 2 de e şi o reală implicaţie nu doar în second-life,ci şi în first-life. Nu neaparat în ordinea asta.
Prima condiţie şi absolut necesară este să ai un blog.Nu trebuie neaparat să conţină post'uri,doar să fie.

1. Inventează un nume cu care să te prezinţi.Trebuie să fie captivant,la fel ca descrierea,care nu-i musai să reprezinte ceva.

2.Bagă-te pe directoare,portaluri şi motoare de căutare,intră pe forumuri,site-uri,cam pe tot ce prinzi,şi bagă-ţi linkul acolo.Din 10 plictisiţi,cu siguranţă vor fi cel puţin 5 care nu vor da click.Au rămas deci 2.

3.Învaţă tehnici de persuasiune şi negociere.Combină-i pe alţii să te adauge la ei pe blog,apoi adaugă-i şi tu pe ei,fii corect !

4.Postează un nou articol,mai lung de 3 fraze.Sau o fotografie detaliată cu ultima mâncare gătită de tine.Nu te repeta!Trimite repede mass cu linkul.

5.Citeşte blogurile altora.Bagă la cap!Memorează-le!Dă-i copy-paste,înlocuieşte cuvintele simple cu alte cuvinte mai grele,pe care doar tu poţi să le-nţelegi. Trimite linkul tuturor,mai puţin celor de pe al căror blog ai copiat.Dă-ţi o palmă!

6. Verifică zi de zi la oră fixă câţi vizitatori ai avut pe blog.Cifra pe care ai visat-o azi'noapte trebuie să apară acolo.Dacă nu,urmează din nou punctele 1-6.Dacă numărul visat este 69,reprofilează-te.

7.Postează din nou.De data asta ştiri,bancuri,politică,horoscop,eventual sfaturi utile.Cu astea sigur nu vei da greş.

8.Investeşte bani în blogul tău.Fă-i publicitate specială pe site-uri cu sute de mii de vizitatori.

9.Adaugă noi widget-uri pe blog,interactive,care să ţină omu' acolo.Jocuri de exemplu.Joacă-te chiar tu pe blogul tău,să vezi cum e.Pune filme.Cât mai multe filme,porno dacă e cazul.Tuturor ne plac filmele,nu-i aşa?Anunţă-i pe toţi despre asta,chiar şi prin mail.Asigură-te că ai cel puţin 200 de adrese cărora să le trimiţi linkul spre blogul tău.. cu filme!!

10.Reinventează-te!Mută-ţi blogul,şterge-l de tot,ia-o de la capăt.Schimbă-ţi numele,schimbă-ţi mailul,schimbă-ţi viaţa,în speranţa că vei avea ce scrie.Cere respect!Oferă un link în schimb..Revino (-ţi) la punctul 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii