miercuri, 20 ianuarie 2010

Adevărul despre reducerile la Guvernul Boc

A trecut ceva timp de la o anchetă iniţiată în acest sens,şi astfel am reuşit să aflu adevărul despre reducerile la Guvern. Spre deosebire de Parlament, unde domnul Preşedinte - prin voinţa populară - a dorit reducerea numărului de parlamentari,la guvern, tot din considerente economice, s-au hotărât să reducă nu numărul miniştrilor, ci dimensiunea lor.
Iată ce spune Bocc:
"Nu pot fi acuzat de ipocrizie, eu însumi fiind mic de statură, şi economisind astfel bugetul pentru îmbrăcăminte (având nevoie de mai puţin material), pentru alimentaţie, mobilier etc."
Prima pe lista reducerilor se pare că va fi procuror general Laura Codruta Kovesi (1.90m)
Se pare că s-a gandit şi noul sediu al Guvernului,care tot din motive bugetare,va fi mutat la grădiniţa nr.27,o clădire nu tocmai mare,dar care are deja mobilierul adecvat.
Astfel,Guvernul Boc se va renumi Guvernul BOC 1/2
Ne aşteptăm în anul 2010 la o reformă a statului: de la Statul Român, la Statu-Palmă-Barbă-Cot,unde se vor recalcula cheltuielile pe cap de funcţionar,în raport cu dimensiunea şi kilogramele acestora,micşorându-se astfel nevoile plătite din banii statului.
Cu banii economisiţi astfel,se preconizează o invesiţie masivă în proiecte pentru animalele străzii,prin ONG-ul "Salvaţi pisica"! ..blablabla

Un comentariu:

  1. dati va rog pe bloguri http://stiri.ronatvan.com/2009/03/17/evreii-conduc-romania-sau-mai-bine-zis-lumea/ Mircea Cosea sa dispara de la O t v ca este un mason ........... este impotriva romanilor.... este impotriva legii Cojocaru ...

    RăspundețiȘtergere

Comentarii