sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Tragic!


Mai mulţi fotbalişti de la o echipă bucureşteană de top care începe cu "Di" si se termină cu "namo" au fost surprinşi în cantonament, citind Nietzsche şi Dostoievski după ora normală de culcare.
Jucatorii au fost amendati

Deşi practic nu făceau nimic ilegal, jucătorii au fost aspru mustraţi şi amendaţi de conducerea clubului care se teme că şi alţi coechipieri de-ai lor le-ar putea urma exemplul negativ,abandonând sursele tradiţionale de informaţii, precum ziarele de sport si revistele cu femei dezbrăcate, în favoarea tratatelor de medicină si a bibliei.

Vinovaţii spun că nu vor renunţa

Perfect conştienţi de riscurile la care se expun, fotbaliştii cu apetit pentru cărti spun că nu vor renunţa la obiceiurile intelectuale,chiar dacă acest lucru îi poate costa la salariu. "Am realizat pentru prima oară cât de efemeră este viaţa, acum câteva luni când la un meci am participat la aruncarea monezii pentru stabilirea terenurilor. Nu ştiu ce s-a intâmplat, dar în momentul în care moneda se afla în aer, mi-am dat seama că nu suntem decât actori pe o scenă uriasă" spune unul dintre fotbalişti în timp ce un altul îl secondează spunând că fiecare fir de iarbă are popria lui viaţă şi propriul său suflet.



De la începutul anului,mai mult de 100 de fotbalisti din Divizia A au renunţat la fotbal pentru a deveni neuro-chirurgi, pustnici, filozofi sau bucătari.




sursa:times.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii