duminică, 23 noiembrie 2008

Ce mai fac politistii in timpul LIBER

(...)
Chestiunile astea sunt cele mai banale,pe lângă altele care apar.. când eşti soferitză şi stai la semafor,aştepţi cuminte verdele..şi dintr-o dată Hop Ţop in dreapta ta ,o frână bruscă.Te uiţi discret,si ce să vezi..?O maşină naţională,înghesuită de 4 cocalari naţionali.Deschizi geamu,că parcă îţi suieră ceva...deschizi geamul de tot,si BUM,o mizerie de sunete se preling spre habitaclu.Încerci să iti dai seama ce o fi... mai arunci o privire si gata.Ti-ai dat seama.Cu multă mândrie de ei si forţa cu care boxele vomită Guţă,gesturile lor încearcă să iti "ofere" un bilet la "concert"...concert de manele la semafor.Nu mai ştiu unde să mă uit,tipii ăştia încep să se bage urât în seamă, uiteee... deja au deschis geamu si încearcă să lege 2 fraze coerente cu mine..
Ahh!verde,în sfârşit,iau direcţie precisă si plec...îi las să mă depăşească,cu zgomotul lor cu tot de motor praf turat la maxim,dar nu mai mult de 2 secunde,că ... îi costă.
Mai ciudat de atât...e când se ia POLITIA după tine. Şi te mai întreabă şi dacă "Poti merge în paralel?",că nah,ei vor să vadă şi pasagerul din dreapta,aka "copiloata" mea..."domnisoara cealalta". Hai că la început poate ţi-ar fi frică să le zici vre'o două,probabil era sâmbătă seara si consumaseşi ceva..la volan..sau la masă,depinde.
Şi deschid geamu,...si le raspund: (a se intona stil Becali) "Păi dacă vrei să o vezi pe domnişoara din dreaptaaaaa...opreşti maşinaaa,te prezinţi,ceri actele la control,şi mai vedem".
Asta în timp ce mergeam în paralel,oh god,bine că nu am lovit Loganul Alb,că eu eram concentrată la discuţia cu domnii poliţişti.. sau .. fiii poliţişti.Mai mult de 24 de ani nu avea niciunul.Si mai mult de o bere la bord,la fel.. niciunul... :-O .. Oricum,sugestia lor a fost întârziată: "Opreşte la Novatim!" . "-Pe cine???"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii