joi, 16 aprilie 2009

3 cuvinte

Un joc foarte tare de care mi-am adus aminte de pe un forum mai vechi pe care mai intram mai demult. Regula e simplă .Se începe o poveste,şi fiecare dă un răspuns mai departe,din 3 cuvinte.. Cu alte cuvinte.. e o poveste din 3 cuvinte.. poate chiar fără sfârşit. A ieşit aşa:

" A fost odată Banderas,cavalerul cu.........rolele în picioare .Şi cum stătea...şi se uita.... oare după cine??....sigur după mine!sau după ce ?? Vroia ca toţi....băşcălioşi de frunte..să-l ridice.. de pe jos.
Se pierduse cu...
uitatu după piersicuţe.Vinovate erau rolele care aveau rulmenţii care au prins viteză..
şi frâna lipsea.Se ridică şiii.... încercă din nou,dar continua să privească singur cum biluţele ca în coşul de rufe.Şi le ia şi le aruncă .Apoi ia bicicleta şi porneşte vijelios,în căutarea piersicuţei,ce tocmai căzuse..într-o melancolie din care nu putea să iasă,însă...încercă din nou să îl privească. (...)
Şi o luă..cu el acasă...sus pe masă,şi începe să..îi desfacă rochiţa..şi vede că..prinţesa era băiat. În clipa aceea,s-a aplecat uşor..a scos sabia..a scuturat pletele,şi-ancordat muşchii lucraţi la tastatura din odaie,şi a început să doarmă.Altă idee nu avea,şi atunci cânta ..lambada şi urla pianul din odaie.Negru cum era,tare vechi era. Enervat deschise geamul,şi-l aruncă zicând: Hasta la vista,baby!Plec la Flanco!...şi se duse..şi îşi luase ceva pt.acasă,dar uitase că acasă avea ceva...ce nu putea..funcţiona cum trebuia.(...)
Prinţesa tocmai fusese mâncată cu poftă ..de către cineva fără măsele,dar avea proteză..la un picior..de la genunchi,care-l rodea.A început amputarea,făcută de Ciomu..proaspăt venit din barul de peste...drum de judecătorie,unde tocmai terminase o altă amputare a unui membru.. de partid care..îşi rupsese piciorul într-un stupid accident,care a schimbat soarta bisturiului într-una de fierăstrău mare rău dornic să îşi facă meseria. A descoperit că ..în interior se află taina misterului care l-a ajutat pe Ciomu'să descopere că...Ana are mere...care sunt impozitate în fiecare vineri.. şi sunt importate din Germania unde...creşte laleaua în grădina lui Iion..unde păsările dorm. (...) După un timp
A observat că
Totuşi nu e
Chiar aşa de
Rău cum gândeşti
In concluzie deci
Povestea e naşpa..
Pentru că nu
Citeşte nimeni ce
Aberaţii utopice spunem
Ar trebui să...
Să recităm poezia
Ce poezie,nene?
Şi-am încălecat..
Ca şi când
Nu aş mai
Fi încălecat niciodată
Şi uite aşa..
Povestea merge mai..
Greu ca niciodată !


Ce-i tare la "jocu" asta e ca poti afla multe despre cineva,prin simplele 3 cuvinte pe care le rosteshte..Bineinteles,daca-ti merge mintea.. (la rece) :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii