marți, 28 aprilie 2009

Cum să faci...


Cotrobăind prin vasta ofertă a unei librării din centrul oraşului,am remarcat o carte foarte interesantă,care îţi spune tot ce vrei să ştii despre ierburile şi plantele dătătoare de senzaţii tari. Steven Wishnia-"Fratele meu,canabisul" ..un accesibil ghid pentru cei interesaţi,pentru cei neinformaţi,sau de ce nu,pentru cei intoleranţi.Intoleranţi..care lovesc cu picioarele nu doar câinii comunitari,ci şi plante preţioase,cu acid...*acetilsalicilic?.
La ora actuală,cel mai practic si necesar e să ştii "cum să faci un spliff sau un joint european",deci recomand cartea tuturor celor care se întreabă
uneori cum a ajuns verdele în ocebeu. Pentru asta trebuie să fii informat,să'i cunoşti istoria,modul de cultivare, biochimia,proprietăţile terapeutice şi diversele feluri în care te poţi bucura de canabis.(cartea arată şi spune tot). Şi ca să închei simetric...alegem din diverse feluri de a ne bucura de canabis...şi anume "...un spliff sau un joint european".
O carte interesantă,ce dă bine în biblioteca oricărui liceean,păcat că pentru promovarea ei nu s'a oferit ceva cadou la cumpărare,pe lângă. Hehe!! Eventual un ruj. :)))

Eu una aş scrie o carte despre cum să te laşi de fumat,bineînţeles cu cadou inclus ..o brichetă! probabil ar fi citită mai mult după gratii ! :))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii