marți, 20 octombrie 2009

Radoi si urmarea de cancan

În urmă cu câteva luni scriam aici o mică poveste despre sora unui "cel mai tare fotbalist" de la noi,care acum..a fost şi mâine poate nu mai vine,e pe dune.. A apărut apoi şi articolul în revista Cancan,sau ziarul de cancan,în fine..În urma acestui articol au venit multe comentarii ,multe înjurături,multe bârfe,multe invidii şi multe întrebări: "cine a scris articolul?",cine a făcut pozele? cine e colega? dar vaii!cine,ce,cum,când,unde şi..mai ales de ce. La DE CE-ul ăsta o să vă răspundă colega mea,care răspunde şi la telefon,şi mai răspunde la multe chestii,ea.. :))

"- Bună ziua,sunt "colega mea" şi momentan nu mai răspund la telefoane!
- Bună ,vreau ji io să jtiu cine a dat,nană,articolu'ăla cu sor'sa lu'Rădoi?Că tot Severinu' vorbeşte!
- Cine sunteţi?
- Sunt vecin colea la bloc cu Alexandra,văzui ziaru şi fusăi tare curios cine o îmbârligă..că ea-i fată liniştită,de fapt..
- Nu vă putem dezvălui sursa,dar este din Severin." (...)

Şi vestea s-a dus mai departe....Atât de departe încât Elena,colega mea,a fost nevoită să-şi asume ...succesul şi laudele tuturor celor din Severin (insultele şi ameninţările şi le-a asumat altcineva,relax) pe motiv că a avut curajul să dezvăluie trista poveste în care personajul principal era fix sora lui Mirel Rădoi.Personaj principal pe care ea-colega mea, l-a ajutat să se ridice.I-a clădit în ea ambiţie şi i-a zis "Hai laTimişoara,stai cu mine,te ajut,îţi găsesc de lucru,uită Severinul" .. hmm..suspect! de ce ar vrea să uite Severinul? Nu era mai simplu cu nişte mii de euro să facă operaţie estetică,schimbă numele,pac pac!! nu,că lupul îşi schimbă părul,da' năravul ba',deci exclus asta! :D
Dacă ai citit articolul,te-ai prins.Dacă ai citit şi povestea de aici,m-ai prins :)
Surpriza nu era asta,ci faptul că mă bucur că am reuşit să o ajut pe sora lui Mirel Rădoi.Acum aceasta se bucură împreună cu prietenii de noul apartament pe care Rădoi i l-a făcut cadou,în Severin, şi o maşină care..încă nu se ştie ce e.Ultimele zvonuri aduc în vizor marca Singer,vânată de cunoscători şi uzată la maxim de gospodine.Nu ar fi exclus nici un autobus,metrou,scuter,moped..sau o maşină(rie) care emite gratis bilete pentru transportul în comun în Severin.
Articolul reprezintă hrana cu care poporul român a mai supravieţuit,deci a fost informat: "Rădoi i-a luat casa şi maşina surorii lui" .După cum spune titlul,da,i le-a dat...apoi le-a luat,dar diacriticele nu fac parte din limba română scrisă,aşa că înţeleg.Eu am interpretat,şi prevăd deja titlul următorului articol legat de acest personaj: "Rădoi chiar i-a luat casa şi maşina surorii lui".
Probabil revista Cancan va dezvălui mai multe pe parcurs,cu siguranţă într-un mod la fel de suav şi complex cum au făcut-o cu articolele precedente. Interesu' freacă messu' !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii